Close Qmusic

Qmusic actionheader powerpeers

Qmusic geeft je letterlijk energie

  • Qmusic heeft zonnepanelen op het dak
  • De opgewekte energie wordt gedeeld via Powerpeers.nl
  • Luisteraars kunnen Qmusic kiezen als energiebron

We genieten inmiddels al een aantal maanden van zomerse temperaturen. De zon schijnt volop, de dagen zijn weer lang en licht én mensen krijgen weer lekker volle bak energie. Want van zon krijg je energie. Dat ervaren we iedere zomer zelf, maar tijd om dit breder te trekken: we hebben zonnepanelen op het dak van Qmusic gelegd. 

Zonne-energie

Zonne-energie is energie van de zon in de vorm van warmte en licht. Eén van de technieken om zonlicht om te zetten in een andere vorm van energie is door het gebruik van zonnepanelen. Zonnepanelen zetten licht direct om in elektriciteit: zonnestroom. Het is een hele milieuvriendelijke techniek om elektriciteit op te wekken. Zonne-energie is dus beter voor het milieu, er komen namelijk geen schadelijke stoffen in de atmosfeer. Met zonne-energie draag je dus bij aan de verdere ontwikkeling van duurzame energie. En je bespaart ook nog eens op de kosten van je energierekening. Win-winsituatie dus.

Qmusic als energie opwekker

De zonnepanelen zijn gelegd. Dat betekent dat we het komende jaar flink wat zonne-energie gaan opleveren. En daar kun jij ook van profiteren. Hoe? Door via Powerpeers energie af te nemen van Qmusic. Op deze manier maakt Powerpeers energie heel persoonlijk en transparant: je weet precies wie je energie opwekt en waar je energie vandaan komt. 

Powerpeers gelooft erin dat iedere individu een wezenlijk verschil kan maken in de transitie naar schone energie. Je draagt hieraan bij als afnemer én aanbieder. Komen we dus weer terug bij die win-winsituatie. Samen creëren we zo met elkaar een beweging die niet te stoppen is. Ben je nou net zo enthousiast als wij en wil je ook stroom afnemen van ons dak? Dat kan! Via Powerpeers.nl zie je Qmusic er vanaf nu bij staan als aanbieder. Dus waar wacht je nog op?

Hopelijk kreeg je al energie van ons, maar vanaf nu écht letterlijk en figuurlijk! 

Express yourself!