Close Qmusic

Check-in bij Igmar

  • Proef de vrijheid
  • Check-in bij Igmar van maandag 12 t/m donderdag 15 november
  • En maak kans op 1 maand gratis NS FLEX Altijd vrij (actievoorwaarden)

Spontane dingen zijn vaak het leukst. En toch laten we ons in het dagelijks leven vaak beperken door 'inflexibele' dingen. Als je een bericht van je beste vriend zou krijgen die 100 km verder weg woont om af te spreken, zou je dan gaan? Of als je geen saldo op je OV kaart hebt staan, zou je die ene verjaardag dan toch maar overslaan? Zonde toch. En daarom bieden wij de oplossing.

Klaar voor de volgende spontane actie?

Gaan en staan waar je wilt? Check. Volop genieten van keuzevrijheid? Check. Altijd in voor spontane acties? Check. Dan is het tijd om in te checken. Dat kan inmiddels al volop in het openbaar vervoer, maar.... vanaf maandag 12 november kan het ook 'Bij Igmar' (19.00-21.00). 

Dit doe je door 'check-in' via een bericht in de Qmusic app te sturen. Vertel ons in datzelfde bericht welke bestemming jij met NS Flex wilt ontdekken en waarom. De beste, mooiste en leukste verhalen komen in de uitzending bij Igmar en winnen 1 maand vrij reizen door heel Nederland met NS Flex Altijd Vrij. We zijn al helemaal into het flexwerken, dus waarom niet ook flex reizen?

Express yourself!