Close Qmusic

Edheader

Paspoortcontrole met Ed Sheeran

Gisteren lieten we je al kennis maken met P!NK, vandaag is het tijd om een andere Q-world tour artiest iets beter te leren kennen.  

Zo wist je bijvoorbeeld vast niet dat Ed Sheeran een tattoo heeft van een fles ketchup en een kopje thee. Of dat ‘ie vier gitaren heeft, en die allemaal namen van mensen uit z'n crew heeft gegeven. Nigel, Lloys, Felix en Cyril:

Wil je echt beste vrienden worden met Ed, laat ‘m dan ook even weten dat je groot fan bent van de twitterpagina van z’n kat Graham!


Last but not least; Ed heeft matchende tattoos met Harry Styles. Ze hebben beide een ‘Pingu’ tattoo, alleen heeft Ed de pinguïn daadwerkelijk getatoeëerd en Harry alleen z’n naam.

Maar we laten je natuurlijk niet de reis van je leven maken zonder dat je weet hoe je Dublin, de stad waarin Ed gaat optreden, optimaal kan benutten. Deze spots raden we je zeker aan:

Grafton Street

Grafton Street is bij uitstek de straat om te shoppen. En dat wil je, want je moet er goed uitzien als je Ed’s optreden gaat bezoeken.

St. Stephens Green 

Als je dan je knieën hebt versleten van al dat shoppen, is het St. Stephens Green park zeker aan te raden. Het park ligt vlak naast Grafton Street, en heeft meer dan genoeg ruimte om lekker languit te gaan en van een drankje te genieten. Je moet immers wel een beetje energie overhouden voor de show.

The National Gallery of Ireland

Je mag Ierland niet verlaten zonder op z’n minst een klein beetje cultuur mee te pikken. Dit museum geeft je daarvoor de perfecte kans. Het gebouw dat er al bijna 55 jaar staat hangt vol met Ierse schilderijen en andere Ierse kunstwerken.

Dublin Zoo

Hij bestaat al sinds 1831, en is tot op de dag van vandaag een van Dublin’s meest bezochte attracties. Mocht je dus nog wat dieren willen spotten, kan dat hier! 

Dalkey

Nog niet genoeg natuur gezien? Dan moet je Dalkey, een klein eilandje voor de kust en ooit bezit van de Vikingen, zeker even bezoeken. Het eiland kent ontelbare prachtige uitkijkpunten. Absoluut de moeite waard!

Morgen een paspoortcontrole van de volgende artiest. Vergeet in de tussentijd vooral niet je boardingpasses in de gaten te houden! Wat? Nog niet ingecheckt? Doe dat dan snel!

 

Station Qmusic Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic hot now Qmusic Summer Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize