Close Qmusic

Qmusic actionheader top500zomer 2

Check-in bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome en bekijk meer dan 100 vliegtuigen van héél dichtbij. Stap aan boord van de Boeing 747, de flightsimulator en leer morsecode seinen. Kinderen leven zich uit in een van de speelattracties en doen mee aan de piloten- en stewardessenopleiding.

Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome! www.aviodrome.nl

Dit is de Top 500 van de Zomer 2016

Even leek het erop dat 2016 het jaar zonder zomer zou worden, maar de week krijgen we eindelijk de lang verwachte zomer. Het is de komende dagen volop mooi weer en daarom hebben Mattie & Wietze besloten om de Top 500 van de Zomer gewoon nog een keer te doen. Je hoort de Top 500 van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 augustus op Qmusic!

Dit is de #Qtop500

De geur van zonnebrand, sissende worsten op de bbQ, verfrissende cocktails, zwoele zomeravonden en zomerse muziek! Dat is wat je deze week met de Top 500 van de Zomer iedere dag van 09.00 tot 19.00 uur krijgt. Klik hier om de lijst te bekijken of download 'm hier (pdf) om de lijst te printen.

Deel jouw zomerse momenten met #Qtop500 of stuur ze door via de Qmusic app en misschien hoor je jouw bericht op de radio.

Nog meer zomer?

Kun je niet genoeg krijgen van die hete zomerhits? Luister dan via Qmusic.nl of in de Qmusic app ook eens naar Qmusic Summer! De Top 500 van de Zomer vind je ook terug in Spotify.

Express yourself!

 

Station Qmusic Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic hot now Qmusic Summer Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize