Close Qmusic

Qmusic actionheader ctsummer

Catch the Summerhit

  • Speel mee vanaf maandag 9 juli
  • Verzamel wekelijks alle vakantiekaarten
  • Win één van de zomerse prijzen (actievoorwaarden)

Het is zomer! Werken aan de teint, barbecueën en luisteren naar zomerse muziek. En dat loont deze zomer ook nog eens. Hoe? Dat lees je hieronder. 

Luister en bevestig alle vakantiekaarten

Dit spel is een feestje voor muziekliefhebbers: je maakt namelijk kans om te winnen door simpelweg naar je favoriete zomerse hits te luisteren.

Hoe werkt het? Eigenlijk is het een soort bingo. Je kunt in de app aangeven dat je mee wilt spelen, daarna verschijnen er 5 vakantiekaarten met titel en artiest. Hoor je één van deze zomerse tracks voorbijkomen op de radio*? Dan heb je de gehele duur van dat nummer om op 'bevestig' te drukken. Juiste nummer en op tijd gedrukt? Dan wordt deze vakantiekaart afgestreept! Als alle vakantiekaarten bevestigd zijn binnen de tijd, maak je kans op mooie zomerse prijzen. 

*Let op! Het gaat hier om Qmusic, dus niet om themakanalen zoals Qmusic Summer, Qmusic Limburg, Qmusic non-stop etc. 

Zomerse prijzen

Wekelijks heb je vanaf maandag tot en met die zondag daarop 23.59 de tijd om mee te spelen en kans te maken op verschillende zomerse prijzen. Deze week wordt er gestreden om een opblaasbare unicorn XXL, een Qmusic pet én een Qmusic zonnebril. Na een week wordt alles gereset en start er weer een nieuwe week met nieuwe kansen. Het spel wordt dus 3x gespeeld in de maand juli. Sommige prijzen zijn maar beperkt beschikbaar, dus daarvoor geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt! 

You make the summer! 

Terug naar het spel


 

Station Qmusic Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic hot now Qmusic Summer Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize