- Foute Party: vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2016, Brabanthallen in Den Bosch
- Zorg dat je erbij bent, scoor nu je tickets!

Kan het Foute Uur jou maar niet lang genoeg duren? Wil jij compleet uit je dak gaan op heel veel foute muziek? Kom dan naar de Foute Party 2016 van Qmusic op vrijdag 24 juni en zaterdag 25 juni!

Wil je er zeker van zijn dat je bij het leukste feest van het jaar bent, regel dan nu alvast je tickets de Foute Party. Benieuwd hoe het afgelopen jaar was? Check hier de beelden van 2015.

Klik hier om tickets voor de Foute Party op vrijdag 24 of zaterdag 25 juni 2016 te kopen. Tickets kosten €29,50 per stuk, minimumleeftijd is 18 jaar.

Line-up

De line-up is bekend en er treden meer artiesten op dan ooit! Op beide dagen, dus zowel vrijdag 24 als zaterdag 25 juni is dit de line-up: DJ Paul Elstak, Five, K-otic, Party Animals, Gerard Joling, Flamman & Abraxas en Dune. De nummer 1 uit de Top 500 van de 90's, DJ Paul Elstak, een reünie van K-otic, een van populairste boybands aller tijden, Five, hakken met Party Animals en Flamman & Abraxas en raven met Dune, en als kers op de taart hét symbool van fout: Gerard Joling. Dit mag je niet missen. Dus scoor je tickets voordat het te laat is!

Geen BOB? Vervoer per luxe touringcar

Kom je met vrienden, familie of collega's naar de Foute Party en komen jullie er maar niet uit wie de BOB is? Of vraag je je af hoe je in Den Bosch komt? Event Travel regelt vervoer vanuit heel Nederland naar de Brabanthallen! Klik hier om je tickets voor de bus te regelen. Het is ook mogelijk om bus en toegangskaarten voor de Foute Party in één te bestellen.