Close Qmusic

Qmusic actionheader stagiaire

The 'stage' is yours

  • Ben jij onze nieuwe ster achter de schermen?
  • Volg je een MBO / HBO opleiding?
  • Geef je dan nu op voor de tweede Q-day 2018 op zaterdag 13 oktober.

Een dj bij Qmusic is spreekwoordelijk gezegd slechts 'het topje van de ijsberg'. Want of je nou werkt aan de radioshows, een toffe video of een grappige social post, bij Qmusic werk je nooit alleen. Iedere dag werken er verschillende dj's, producers en afdelingen samen aan de beste content on air, online en op social media. Wil jij hier ook onderdeel van worden? Geef je dan hieronder op. 

Een aantal stagiaires gingen je al voor en daarover zeggen ze het volgende: 

Wat is Q-day?

Q-day is de perfecte dag om meer te leren over radio, video en social media. Je krijgt een unieke kijk achter de schermen en maakt kennis met het radiovak. Of je nou naar huis gaat met een stageplaats of niet: in één dag zullen we je veel leren, laten we je kennis maken met de verschillende afdelingen en onderzoeken we samen de mogelijkheden van radio. Zondag 13 mei hadden we de allereerste editie. Na het succes hiervan, organiseren we op zaterdag 13 oktober de tweede editie (de hele dag) en jij kunt erbij zijn.

We bieden mooie, creatieve, uiteenlopende stages aan. Om toegang te krijgen tot deze stageplaatsen houden wij 2 keer per jaar een Q-day. Tijdens deze dag maak je kennis met Qmusic, je ontmoet de verschillende programma's, je krijgt workshops en masterclasses op het gebied van o.a. radio, techniek, social en video. Je maakt samen met medestudenten opdrachten en gaat op speeddate bij het programma waar je graag stage wilt lopen. Een dag waar je niet alleen in korte tijd veel ervaring opdoet, maar waar je ook vragen kunt stellen en jezelf kan presenteren als ideale kandidaat.

Het is bedoeld voor MBO en HBO studenten en de stage zal ongeveer starten in februari 2019. De exacte startdatum en overige details worden bepaald in overleg (duur: 5 maanden).

Profiel van de stage

En wat ga je nou precies doen tijdens deze stage? 

  • Je bent onderdeel van het programmateam;
  • Je werkt volledig mee op het gebied van redactie, productie en regie;
  • Je werkt mee aan de dagelijkse inhoud / content van de show én aan de lange termijn projecten;
  • Je leert o.a. editen, de beste teksten schrijven, plannen en organiseren maar bovenal leer jezelf verder ontwikkelen als creatieve contentmaker.

Klinkt dit je nou als muziek in de oren? Dan ben je nu slechts één stap verwijderd van deze toffe stageplek: aanmelden maar! 

Meld je aan voor Q-day 2018

Ben jij een creatieve, leergierige en sociale student? Ben jij op de hoogte van het laatste (muziek) nieuws en weet jij wat de sterren op Instagram delen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Vul hieronder alle informatie in die we nodig hebben en wie weet nodigen we jou binnenkort uit voor de Q-day 2018 op zaterdag 13 oktober. Let op: je bent niet de enige die zich aanmeldt, dus doe je best om op te vallen. Wees creatief, verras ons en zorg dat je een onuitwisbare indruk achterlaat. Heel veel succes!

Inschrijven voor Q-day 2018 kan nog tot en met vrijdag 5 oktober 2018. 


Qmusic gebruikt jouw persoonsgegevens ter uitvoering van de overeenkomst, door je op de hoogte te houden van leuke activiteiten en aanbieden en voor deelname aan acties. Meer informatie hieromtrent vind je in het privacy statement.

Meld je aan voor Q-day 2018

* Rijbewijs
* Maak je zelf al radio / video / online content?
* Als je mag kiezen – welke reis zou jij dan willen maken?

Express yourself!

 

Station Qmusic Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic hot now Qmusic Summer Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize