Close Qmusic

Qmusic actionheader hetgeluid

Het Geluid van Qmusic

Je zit op een oude pagina, klik hier om de naar de actuele pagina van Het Geluid te gaan!

  • Beluister Het Geluid en speel gratis mee
  • Check onderaan alle foute antwoorden

Het grootste geheim van het jaar is terug: Het Geluid. Wekenlang piekeren, alles in huis overhoop halen, elk laatje opentrekken en alles bewegen wat los en vast zit. Met maar één doel: erachter te komen WAT Het Geluid van Qmusic is.

Het eerste Geluid is maandagochtend 3 oktober geraden door Siska van Nispen uit Haren wist het juiste antwoord.

Het tweede Geluid is geraden!

Q-luisteraar Jillis Derks uit Amersfoort heeft Het Geluid geraden voor €19.100 euro belastingvrij. Hij gaf het antwoord: "Een verfroller op de beugel klikken."


Het eerste Geluid is geraden!
Zo speel je mee

Wil je meespelen met Het Geluid? Stuur een bericht met daarin je naam via de gratis Qmusic app of via 'Berichten' op Qmusic.nl. Dan maak je kans om gebeld te worden. Check hier de veel gestelde vragen en het wedstrijdreglement.

Dit is het spel

Bij het spel Het Geluid krijg je een geluid te horen. Als jij het raadt, dan win je het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. Bij elk fout antwoord wordt Het Geluid 100 euro meer waard. Check onderaan de pagina de huidige waarde.

Beluister Het Geluid

SuperRonde

Het Geluid wordt elke werkdag ieder uur tussen 07:00 tot 19:00 uur gespeeld, met om 07:30 uur de SuperRonde bij Mattie & Wietze. Dan mogen 3 kandidaten achter elkaar een antwoord geven en kun je lekker snel drie foute antwoorden wegstrepen en stijgt Het Geluid snel in waarde.

Foute antwoorden

Heb je per ongeluk een antwoord gemist dat op de radio is gegeven? Geen punt, hieronder kun je alle gegeven antwoorden terugvinden.

Express yourself!

 

Station Qmusic Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic hot now Qmusic Summer Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize